Tanques metàl·liques per a una casa

Les tanques metàl·liques ofereixen un alt nivell de protecció a la casa, ofereixen a més la possibilitat d’oferir el nivell de vistes que es desitgi, si es vol unes vistes protegides es pot optar per un disseny espès, encara que també es pot optar per dissenys que ofereixin vistes pràcticament transparents.

Una dels avantatges de les tanques metàl·liques és la seva excel·lent durabilitat i el baix manteniment que requereixen, a més, brinden un alt nivell seguretat i van molt bé amb qualsevol estil decoratiu tant del jardí com de l’habitatge.

Generalment les tanques compten amb una part estructural formada per elements metàl·lics que permeten donar-li rigidesa, la seva dimensió dependrà de l’altura, longitud i pes de la tanca. Entre aquests elements es col·loquen els panells d’ocultació que permeten determinar el nivell de transparència a les vistes.

El ferro lacat al forn és una opció molt utilitzada per a la fabricació de tanques metàl·liques gràcies a la seva durabilitat, resistència a l’envelliment i per necessitar poc manteniment. Aquest material permet crear dissenys de tanques amb elements horitzontals, que poden ser pintats en una àmplia gamma de colors per a crear tanques molt elegants, que ajuden a ressaltar la decoració de la casa.

Una altra opció molt benvolguda són les tanques metàl·liques amb elements verticals, un disseny que està en voga és el format per mòduls repetits, amb barres retorçades amb altures diferents, un disseny que ofereix una sensació de poca uniformitat, la qual cosa fa a la tanca un element original que atraurà moltes mirades i oferirà un alt nivell de seguretat.

Actualment es creen tanques metàl·liques amb elements d’ocultació dissenyats per control numèric, és a dir, el disseny es crea amb un programa automatitzat, la qual cosa permet crear una gran varietat de dissenys únics i originals.