rejas hierro ventanas

Raons per a instal·lar reixes de ferro en les finestres

Una de les principals raons per a instal·lar reixes de ferro en les finestres és reforçar la seguretat de la casa. No obstant això, no s’ha de prendre una decisió sense valorar alguns aspectes importants com la zona en què es resideix, el nivell d’inseguretat i si els veïns han instal·lat ja reixes de ferro per a comptar amb major protecció.

Un altre aspecte a valorar és l’altura al fet que es troba l’habitatge, si se situa en un baix o en un primer pis, és necessari no postergar la decisió per a instal·lar reixes en les finestres. No obstant això, si l’habitatge se situa en un nivell intermedi o en els últims pisos, també és important reforçar la seguretat, pel fet que algunes bandes delictives accedeixen als habitatges des del terrat.

A més, molts habitatges tenen canonades, cornises o altres elements que fan més fàcil l’accés als delinqüents. Les reixes en les finestres són també un element de seguretat que minimitza el risc dels nens de sofrir accidents o caure des d’una finestra.

En els casos anteriors és recomanable instal·lar les reixes de ferro en les finestres al més aviat possible, però en qualsevol cas el més recomanable és reforçar la seguretat de l’habitatge col·locant reixes en portes exteriors i finestres. Actualment es pot aconseguir una gran varietat de models i dissenys que a més de brindar un alt nivell de seguretat faran lluir molt bé la façana de la casa.

Amb el nostre equip d’experts tens l’opció de contractar el disseny i fabricació de reixes de ferro a mesura, brindem atenció personalitzada.