Finestres d’alumini

Els coneixedors en la instal·lació d’elements vitals per a la comoditat busca col·locar finestres eficients en les seves edificacions, ja que de la seva qualitat depenen molts factors importants per al benestar.

Una finestra idònia proporciona suficient llum natural i protegeix del fred. Les millors són fabricades amb excel·lents perfils d’alumini, que combinen amb tots els dissenys arquitectònics, colors moderns i l’envidrament perfecte.

La tècnica de trencament de pont tèrmic permet que la condensació i el fred siguin eliminats ja que ofereix un aïllament potent. Per part seva, els perfils bicolor d’alumini compten amb un color intern i un altre diferent cap a les zones exteriors. La neutralitat de les finestres permeten la combinació perfecta amb la decoració i estils.

Models nous

Altres opcions són les finestres d’alumini dissenyades amb barrots integrats, amb perfils d’alumini en sentit horitzontal que s’insereixen directament en dos vidres. Són decoratives i reprodueixen un efecte de quadres petits. Les que s’elaboren amb vidres bicolors aconsegueixen efectes increïbles. A més, són molt fàcils de mantenir netes.

Finestres de perfils d’alumini

Les de model de fulla oculta, es caracteritzen per la seva porta mòbil, darrere del seu marc i pot quedar fixa quan la finestra es tanca. Són finestres que aporten elegància als espais i compten amb un 20% addicional de superfície de cristall que les tradicionals. Són molt segures i modernes.

Finestres d’alumini solapades

Les noves finestres amb major grandària en el seu canal i solapada, es coneixen com a practicables i són models que aporten major estanquitat i hermeticitat, ja que igualment, la seva fulla és més ferma i resistent, malgrat que compta amb major espai per a cristall, aconseguint major llum natural i salut en ambients actuals. Més llum natural a casa i oficina estalvia diners en factures.