escalera de caracol

Escales de caragol d’acer

Les remodelacions busquen dotar als ambients amb nous conceptes i estils. Els constructors i decoradors procuren l’ús de materials que ofereixen major comoditat, seguretat i també molt més durabilitat.

En aquest moment, es té consciència de l’ús de materials amb major nivell d’higiene que evitin els riscos per contagi de virus i bacteris, especialment en elements constructius i decoratius com les escales, és per això que molts models nous s’adapten als requeriments d’adequació dels espais per a convertir-los en més segurs i còmodes com:

  • Escala d’acer i esglaons de fusta: El model d’escales de caragol personalitzat que es fabrica amb les mesures dels espais, és ideal per a donar compliment als protocols de bioseguretat, ja que el seu eix central i també, la seva barana amb cinc varetes de subjecció. És fabricada amb acer inoxidable i els seus esglaons són dissenyats i elaborats en fusta d’alta resistència.
  • Escala de fusta amb esglaons d’acer: Una excellent opció en escales modernes i segures, és aquest model de caragol que s’elabora amb mesures adaptades a cada espai i amb fusta massissa de jatoba i súper moderns esglaons amb estil de tascons d’acer inoxidable i trepitjades igualment decorades amb fusta de jatoba.
  • Escala de caragol d’acer i illuminació: És una escala rectangular d’una peça de màxima categoria, amb baranes de pilastres del millor tub i varetes d’acer inoxidable. Els seus còmodes i segurs passamans tenen disseny cilíndric molt fàcil d’higienitzar-se. A més, és un disseny súper segur amb il·luminació automàtica que s’activa amb sensors que es troben sota els esglaons.