Baranes d’alumini per a una escala

L’alumini és el material ideal per a la construcció de tancaments, obertures, baranes, etc., per ser forta, lleuger i de llarga durabilitat, a més, és molt estètic, per la qual cosa combina molt bé amb qualsevol estil decoratiu.

L’alumini també es pot anoditzar, col·locar una capa òxid artificial per a agregar pal galvànic que fa que aquest metall sigui encara més durable. La qual cosa és ideal per a les baranes, ja que generalment es troben a la intempèrie i necessiten oferir un excel·lent nivell de fortalesa.

En altres espais les baranes d’alumini reben el pes de les persones i han de brindar un alt nivell de seguretat, tal és el cas dels balcons.

Entre les característiques de les baranes d’alumini per a una escala podem ressaltar que són lleugeres, duradores i estètiques, a més de brindar un alt nivell de seguretat quan les persones pugen i baixen per ella, a més, ofereixen totes les garanties perquè siguin utilitzades per persones amb discapacitat.

Avantatges de l’alumini

  •  És un material que ofereix una alta resistència als elements climàtics com a pluja, vent, llum solar, a més, per ser molt lleuger és molt pràctic per a la fabricació de diferents estructures, entre elles baranes per a escales.
  • Per ser un metall no ferrós requereix de mínim manteniment, encara que l’estructura se situï en espais exteriors.
  • Ofereix una excel·lent estètica, combina molt bé amb qualsevol mena de vidre i pot pintar-se en una variada gamma de colors utilitzant pintura electroestàtica.
  • Per ser de fàcil i ràpida col·locació no requereix treballs d’obra de paleta.
  • Ofereix diverses opcions per al disseny d’estructures personalitzades.
  • És un material sostenible i ecoamigable, per la qual cosa en usar-lo es cuida el medi ambient.

Per tot això l’alumini és un material ideal per a fabricar barandas molt versàtils que es poden combinar amb diferents tipus de vidre, corbar, pintar, i molt més, per a crear dissenys adaptats a qualsevol necessitat.