5 motius per a fer un tancament de ferro

Els tancaments de ferro mostren un estil industrial que va molt bé amb qualsevol estil de decoració, per la qual cosa s’han convertit en tendència, els motius per a això són diversos, avui volem portar-te a descobrir els 5 principals:

1.- Major lluminositat

Els tancaments de ferro permeten separar espais interiors, garantint un excel·lent nivell de lluminositat, en aprofitar al màxim la llum natural i les fonts de llum artificial. Permeten crear espais únics i independents que llueixen espectaculars i són altament funcionals.

2.- Guanyar espai

Una de les formes per a guanyar més metres en separar estades. Els tancaments de ferro són una solució ideal, ja que permeten crear espais diàfans que llueixen molt més amplis visualment, que malgrat estar separats poden continuar estant connectats entre si.

3.- Estructures multiús

Els tancaments de ferro no sols poden emprar-se per a separar espais per mitjà de murs, són estructures molt versàtils que poden ser utilitzades com a portes (abatibles, corredisses o plegables), finestres de diferent tipus i grandària, així com mitjos murs per a rebedors, menjadors o cuines, que permeten guanyar amplitud i lluminositat.

4.- Diferents acabats

Aquest tipus de tancaments s’adapten perfectament a qualsevol mena d’espai, es pot optar per un disseny industrial, pintat en el color que més s’adapti a l’estada i la seva decoració, una dels avantatges dels tancaments de ferro és que permeten crear espais més sobris i personalitzats.

5.- Més intimitat

Si es desitja comptar amb espais més íntims es pot optar per una estructura amb cristall tractat, que permet difuminar l’interior de l’estada sense perdre lluminositat, si es desitja que es vegi l’interior es pot optar per cristall transparent que ajuda a augmentar la lluminositat.

A Mecàniques Agustí-Juvinyà som experts en tancaments de ferro per a la seva llar. Truqui’ns i li donarem pressupost sense compromís.